ATG Live snabbt och smidigt i mobilen

Pressmeddelande  •  Maj 17, 2016 10:15 CEST

Nu lanseras en egen app för ATG Live till iPhone. Appen ger snabb tillgång till bland annat livesändningar, spelbara startlistor, resultat och kontofunktioner. Framförallt gör appens direkta navigering att det blir enklare att spela på enloppsspel.

Vi vill erbjuda Sveriges mest engagerande mötesplats för spel, och en lika häftig spelupplevelse. Nu är det alltså smidigt att följa våra livesändningar – oavsett vilken plattform du använder. En förbättrad användarupplevelse i mobiler och surfplattor har funnits i våra planer ända sedan vi började utveckla nya atg.se, säger Per Tellander, affärsutvecklingschef ATG.

ATG Live-appen är en naturlig förlängning av atg.se och ett perfekt komplement för den som vill ha snabb tillgång till några av sajtens populäraste funktioner. Den är i första hand anpassad för att följa ATGs livesändningar och spel på Vinnare, Plats, Tvilling, Trio och Komb.

Poängen med appen är att göra spelet på mobiler och surfplattor snabbare och mer direkt, framförallt enloppsspel. Spelaren kommer direkt in till startlistan för nästa lopp och livesändningen kan spelas upp samtidigt som man tittar igenom startlistan, forsätter Tellander

ATG Live är gratis att ladda hem. Precis som på atg.se krävs ett ATG-medlemskap för att följa livesändningarna. För att kunna välja separata sändningar för varje bana samt ta del av lopparkivet, krävs även ett Live Premium-abonnemang. Appen för iPhone och iPad distribueras via AppStore.

ATG Live-appen är framtagen av ATGs innovationsgrupp ATG X Labs och bygger på Facebooks färska React Native-teknik. En teknik som ger möjligheten att använda samma utvecklingsteam för webb- och apputveckling.

ATG X-Labs är en sektion inom Affärsutveckling som skapar modernare spelupplevelser.

Nyckelfunktioner

  • Direkt och enkel navigering, i synnerhet för enloppsspel
  • Snabb access till spelbara startlistor, resultat och kontofunktioner
  • Spela upp livevideo samtidigt som du tittar på startlistan
  • Spelade hästar visas i anslutning till sändningen
  • Gränssnitt specialanpassat för mobiler och surfplattor
  • Innehållet kommer från atg.se
  • Logga in med fingeravtrycksläsare på iPhone och iPad som stödjer detta

För Android-enheter dröjer lanseringen ytterligare en tid men när det blir aktuellt distribueras appen direkt från ATG och finns på atg.se.

För den som vill ta del av hela ATG:s produktutbud i mobilen hänvisar vi till atg.se.

Ni kan även hitta appen ATG Live via direktlänken:
https://itunes.apple.com/us/app/atg-live/id1055286233?ls=1&mt=8