V86: Det hann bara gå tre dagar innan det small till

TravmedErland.se fortsätter att trumma på sitt segertåg i jämn takt.

Förra onsdagen kunde vi räkna in 43 000 kr i uppvärmning inför Elitloppshelgen. På söndagen under Elitloppshelgen hade vi en ruggig V75-lapp med alla x spik x alla när värdet var 12 000 kr inför de tre avslutande avdelningarna – hur det gick får ni kolla själva.Den här veckan startade V86 sin sommarturné på Rättvik, vilket innebär att alla åtta avdelningarna avgörs på en och samma bana.

Omgångens Roliga Spik Sugarcraft (V86-5) och omgångens Fynd Fagur (V86-6) vinner båda åkandes med 40 meter!

Min huvudspik i omgången Bottnas Fantom (V86-3) stod med alla ben i mål i mitt program, vilket han också gjorde! Men på något underligt sätt lyckades Rick Ebbinge torska loppet från andrapar utvändigt, då han såg spöken 1100 kvar och vred på i tredjespår.

Bottnas Fantom fick vandra i tredjespår utan rygg sista 1100, men såg ändå ut att vinna åkandes innan han snöpligt blev snuvad på segern precis på mållinjen av Fast Food Hanover. Som för säkerhetsskull var förstareserv på lappen!Nu blev det ändå 661 000 kr tillbaka i tröstpris på mina spelförslag på TravmedErland.se plus mina Tillsammanslag på SolvallaAndelar.se – vilket visserligen är en bra tröst.

Men det svider ändå i en gammal spelares själ att vara så nära de riktigt stora pengarna med bara några dagars mellanrum – men så är det, och jag har rensat strömming förr, om man säger så 🙂

Det är bara att bryta ihop och komma igen – vilket jag också gör då jag samtidigt hör att tipsverkstan går för högtryck inför lördagens V75Mantorp.