V75 Summerheat: MultiJackpot med Readly Express

V75 Summer Heat avgörs mellan 22-25 augusti. Den stora finalen avrundas med en MultiJackpot och Sundsvall Open Trot på Bergsåker på lördag, där årets Prix d’Amerique-vinnare Readly Express startar från spår åtta bakom bilenDet blir alltså V75 fyra dagar i rad, 22 – 25 augusti. Jägersro, Bjerke, Bergsåker och Bergsåker är travbanorna som gäller – och vi har en hektisk travvecka att se fram emot!

– V75 är spelet med flest miljonvinster och det är kul att MultiJackpot-konceptet är så uppskattat. Vi vill fortsätta bjuda våra kunder på bästa möjliga spelupplevelse och ser fram mot en ordentlig travfest i slutet av augusti, säger Mikael Bäcke – produkt- och affärsutvecklingschef på ATG i ett pressmeddelande.

Mellan den 26 maj-12 augusti kommer 20 procent av alla jackpotpengar att ackumuleras till Bergsåkers finaldag den 25 augusti. Mellan den 14-24 augusti går samtliga eventuella jackpotpengar vidare till lördagen den 25 augusti.Det var premiär för V75 Summer Heat i fjol. Bergsåker avslutade det hela då också, men skillnaden är att ATG nu valt att höja de ackumulerade jackpotpengarna från 10 till 20 procent. Förra året slutade det med att en ensam vinnare på sju rätt under lördagen på Bergsåker hade chansen till 77 miljoner kronor.

Innan Summerheat-veckan startar i år finns det 24 137 557 kr ackumulerat, som sedan ska adderas med ordinarie V75-pott på lördag på Bergsåker. Men MultiJackpoten kan växa under veckan.