V75: Förstareserv från 7 miljoner på V75-Tillsammans

TravmedErland.se var en förstareserv från alla sju rätt på sitt Tillsammanslag ”LILLA” på SolvallaAndelar när V75 avgjordes på Bergsåker under lördagseftermiddagen – som samtidigt skulle gett sina följare en julklapp som de sent skulle glömma om den kommit med på systemet!

Det var i V75-2 som tre hästar var markerade där förstareserven 9 B.W.Rune var först i mål. Övriga avdelningar satt dock som en smäck, som avrundades med en fräck spik på 7 Merrit i V75-7.

Nu fick laget tillbaka 6 360 kr/andel för satsade 350 kr, vilket är en liten tröst i sig när julen står för dörren. Men utdelningen för sju rätt blev 6,4 miljoner (!), och man vågar knappt tänka på vilka stora pengar som stod på spel för alla som köpt en andel.Mitt DD-förslag på TravmedErland.se satt åter som en smäck till oddset 122,12, vilket fyllde på kassan – för dem som är aktiva medlemmar till en billig penning.

Det är bara att bryta ihop och komma igen, och redan i morgon söndag väntar GS75 på Eskilstuna följt av V64-jackpot på Färjestad på måndag!

Mvh/TravmedErland.se