Närmare än så där kommer man inte en storvinst!

Det var mycket nära att det blev plättar med sylt till dessert även den här veckan när krutröken hade lagt sig efter lördagens V75-omgång på Östersund.

– Det var surt, sa räven!

Är är en passande fras efter att Isabelle Cash (V75-4) blivit snuvad på segern precis på mållinjen, efter ett heroiskt lopp utvändigt ledaren!

Det blev sex rätt för båda mina andelslag POTENTIAL och CHANS på SolvallaAndelar när krutröken hade lagt sig efter lördagens V75-omgång på Östersund – och närmare än så där kommer man inte en storvinst på V75.Givetvis blev det även sex rätt på TravmedErland.se spelförslag på hemsidan, med totalt 19 203 kr tillbaka i vinst.

Det blev inte sämre av att vi avrundade omgången med en rak Dagens Dubbel till 23,12 i odds, som betalade 4 624 kr på satsade 200 kr.

Vinsterna har duggat tätt till mina trogna följare på TravmedErland.se och de som köpt andelar i mina Tillsammanslag på SolvallaAndelarRedan idag söndag laddar vi om inför Norges största travdag på Bjerke med Oslo Grand Prix (V75-7), 1,1 miljoner i segerpremie, som är jordgubben på gräddtårtan 🙂

– Häng på ett vinnande lag!