På söndag har Grand Slam 75 premiär, ATG:s nya storspel där en ensam vinnare med sju rätt kan vinna 15 miljoner kronor.
Spelet har utvecklats utifrån spelarnas önskemål med lopp som går snabbt att analysera och möjlighet att vinna både ofta och mycket.
I samband med lanseringen presenteras också ett helt nytt TV-format där spelare via en tävling får chansen att vinna stort i direktsänd tv.

– Vi vill erbjuda våra spelare en ännu bättre spelupplevelse på söndagar. Det är redan en väldigt populär speldag och vi vet att det finns enorm potential även när det gäller hästar. Vi har lyssnat på spelarna när vi utformat Grand Slam 75 och konstruerat spelet för att ge dem en ordentlig utmaning. Det gäller verkligen att tänka rätt. För att bli ensam med sju rätt gäller det dessutom att våga gå mot strömmen, säger Sten Andersen, marknadschef på ATG.

Grand Slam 75 är ett snabbt spel som avgörs på max två timmar. Spelet består av sju lopp med tio startande hästar och tre vinstpooler. Radpriset är en krona. Premiären äger rum på Östersundstravet med sändningsstart i TV4 söndagen den 5 mars kl. 15.30. Det första loppet startar kl. 15.50.

Tävla i TV med Grand Slam Champion
Den som vill anta en extra utmaning kan också tävla i Grand Slam Champion. För slutsegraren väntar ett pris på 75 000 kronor.

– Varje vecka får en av de spelare som lyckats bäst på Grand Slam 75 komma till tv och gästspela i direktsändning. Med en startpott på 10 000 kronor ska spelaren få pengarna att växa så mycket som möjligt, säger Henrik Johnson, redaktionschef på Kanal 75.

Den som vill vara med och tävla registrerar sig på atg.se. Spelaren kan sedan delta varje vecka genom att lämna in ett Grand Slam 75-system på 192 rader via ombud eller på atg.se. Läs mer om tävlingen här!

Det här är Grand Slam 75

  • 15 miljoner till en ensam vinnare med sju rätt
  • Sju lopp och utdelning på fem till sju rätt
  • Avgörs snabbt (max två timmar)
  • Tio hästar per lopp – mer snabbanalyserat än V75
  • En krona per rad
  • Samma jackpotregler som för V75. Om utdelningen för fem rätt är lägre än 15 kronor går femrättspotten vidare till nästa veckas Grand Slam 75 och blir jackpot i sjurättspotten
  • Premiär 5 mars på Östersundstravet. Sändningarna börjar kl 15.30 i TV4
  • Efterföljande omgångar visas söndagar kl. 15.30 – 18.00 i TV12
  • Spelet öppnar onsdagar 08.00

Mer info om Grand Slam 75 hittar du här!