Hej och välkommen alla gamla och nya medlemmar

Det här är Html-koder för Semester-banner när V75 ska ska klistras in!

<br></li><li><strong><span style=”color: #0f4496″>V75</span></strong> har uppehåll <strong>vecka 26 – 31</strong><br>

och <strong><span style=”color: #0f4496″>V75</span></strong>

 

 

Skärmklipp 2015-11-08 17.28.40 Skärmklipp 2015-11-08 17.29.15

Det är inga maskiner

Det känns som det är långt mellan gångerna när megafavoriter av den här dignitetet går på pumpen, men åter igen fick man det bekräftat att det inte är några maskiner (eller skulle jag skrivit virtuella) som vi satsar våra surt förvärvade pengar på i spelluckan – utan hästar av kött och blod.

Megafavoriten, Nuncio, streckad på 90 procent och spelad till 1,10 i vinnarodds, fick programenligt bestämma tempot som han ville i täten i V75-3 denna Extra V75-dag. Tarzans största bryderier vid varvningen inför slutrundan var vad han skulle säga i segerintervjun. Men vad händer? – Nuncio bryter ut ett spår över upploppet och blir nerspeedad av kioskvältaren Owen Face och Adrian Kolgjini, streckad på 0,20 procent(!), den sista biten in mot mål.

Nuncio blänkte som en tavla i höstsolen i uppvärmningen innan tävlingarna och det fanns absolut ingenting som indikerade på att han den här vackra söndagen skulle ha en sämre dag på jobbet och sällan eller aldrig har har det briserat en större knall på vårt största riksspel.

De flesta som tagit sig ut till Solvalla, eller satt i tv-soffan, den här söndagseftermiddagen tittade nog på sin närmaste granne både till höger och vänster utan att säga ett ord.

Jag vidhåller dock, och understryker, att det är just de här skrällarna och ögonblicken som är travsportens riktiga charm och som gjorde att jag, som 10-åring, blev helt såld på sporten när jag sprang omkring på Solvallas stallbacke och frågade Knut Lindblom och Sören Nordin om de hade någon klar vinnare.

– Men då ska ni veta att jag ändå inte hade någon chans att hänga på ”Tarzan”, som är av samma årgång som jag, som hade fått uppdraget att leverera resultatlistorna mellan sekretariatet på stallbacken och spelhallen under E-läktaren efter varje lopp. 😉

Nu är reklamfilmen slut

Mina tips och analyser till V75 och V86 startade här på hemsidan lördagen den 7 februari i år. Vid en jämförelse, med övriga tipssajter på marknaden, har mitt material hållit mycket hög standard och genererat ett kraftigt plussaldo, 191 964 kr, på mitt Pinracer system till V75.

Det är ett digert arbete och många timmar jag lägger ner varje vecka för att hitta de bästa singelstrecken och dragen till er alla medlemmar. Hittills har det varit gratis att ta del av mitt tipsmaterial, men från och med lördag är jag tvungen att ta ut en mindre avgift för att allt ska lira och gå runt i slutändan.

Jag hoppas att du varit nöjd med mitt tipsmaterial så här långt och att du fortsätter vara en återkommande kund på –V75 med Erland–.

Vid en snabb jämförelse med övriga aktörer på marknaden märker du snabbt att –V75 med Erland– tillhör en av de mest prisvärda tipssajterna, när det gäller att hitta vinnare på trav! 😉

Mina tips och analyser höll världsklass när V75 avgjordes på Bergsåker lördags. Mitt system, på Pinracer, genererade drygt 225 000 kr i nettovinst, vilket självklart var ett härligt  inslag. Men efter rankingen, 1-1-5-1-3-3-2, så var potentialen på systemet grymt!
I de tre sista avdelningarna hade systemet 12 x 11 x 12, och täcker alla kombinationer med ytterligare en megaskräll.
Ni förstår att det fanns x-antal kombinationer, där systemet tar alla pengar, vilket ger ett gott självförtroende inför vårens alla utmaningar på travovalen.
Samarbetet med Pinracer är bara i sin linda och jag rekokmmenderar att ni hänger på ett vinnande lag! 😉

 

Mitt tipsmaterial till Extra V75, med bland annat RANKING ALLA HÄSTAR, OMGÅNGENS SPIKAR-DRAG-SKRÄLLAR och PINRACER-SYSTEM, uppdateras söndag kl 10:00.

Mitt tipsmaterial till V86, med bland annat RANKING ALLA HÄSTAR, STATISTIK, OMGÅNGENS SPIKAR-DRAG-SKRÄLLAR och PINRACER-SYSTEM, uppdateras onsdag kl 17.00.

 

Mitt tipsmaterial till V75, med bland annat SPETS-STRID, LOPPANALYS, STATISTIK, RANKING ALLA HÄSTAR, OMGÅNGENS SPIKAR-DRAG-SKRÄLLAR och PINRACER-SYSTEM, uppdateras fredag kl 17.00.

 

Mitt tipsmaterial till V75 med bland annat Spets-strid, Loppanalys, Statistik, Ranking Alla Hästar, Rubrikhästar och Pinracer-System uppdateras klockan 17.00 fredag.
Dessutom har du tillgång till en bonus, Senaste Nytt kl 14.00 lördag, där du får det hetaste från stallbacken och vassaste värmningsintrycken.

 

VÄRT ATT NOTERA

  • Momarkens bankropp är lite annorlunda utformad än de vi har i Sverige. Den är 1 000 meter i omkrets, men har ett upplopp som mäter hela 240 meter!
    Jämför det med Axevalla, som har Sveriges längsta upplopp, 227 meter.
    Trots att det är ”långt” hem för ledaren över upploppet är det överraskande många spetsvinnare då det är svårt att avancera genom sista sväng.


  • Det här innebär att kurvorna är kortare och framför allt snävare att gå in i, och de hästar som inte är vana, eller normalt har problem i svängarna, har lättare att tappa travet och galoppera.
    – Det här har dock blivit mycket bättre sedan man gjorde om doseringen i kurvorna för något år sedan.


  • Körspö är ej tillåtet i Norge.

  • Galopp på upploppet medför inte omedelbar diskvalifikation i Norge. Jämfört med Sverige där hästen direkt blir diskad om den galopperar eller går i passgång de sista 100 meterna in mot mål.

  • Vid autostart används en bil med rak vinge – vilket missgynnar de innersta spåren främst när bilen släpper hästarna på bortre långsidan. Spåren 3 – 5 bakom bilen är de klart bästa på Momarken!

  • Norges voltstart är annorlunda. Hästarna 1-4 voltar medsols, som vi är vana med hemma, medan hästarna 5-7 voltar motsols, vilket gör att alla tre har ”springspår” och lite högre fart på Kör.

  • Idag startas tre av V75-loppen i voltstart, avdelning 1, 3 och 4, och jag rekommenderar att du tittar på några tidigare voltstartslopp i lopparkivet för att få bättre koll på hur voltstart fungerar i Norge.


VÄRT ATT NOTERA

  • Bjerkes upplopp är långt och utslagsgivande och mäter 200 meter. Cirka 5 meter längre än medel av Sveriges ovaler.

  • Körspö är ej tillåtet i Norge.

  • Skoinformation används normalt inte i Norge, och fast vi kommer bli matade med barfotainformation från ATG live innan tävlingarna finns det ingen historik från tidigare starter på de norska deltagarna att jämföra med.

  • Galopp på upploppet medför inte omedelbar diskvalifikation i Norge. Jämfört med Sverige där hästen direkt blir diskad om den galopperar eller går i passgång de sista 100 meterna in mot mål.

  • Vid autostart släpper bilen fältet vid 2100 eller 1609 – vilket ger fördel för de innersta spåren, som får lite längre anlopp att få upp farten. Spår ”ett” rankas som det bästa startspåret bakom bilen på Bjerke.

  • Norges voltstart är annorlunda. Hästarna 1-4 voltar medsols, som vi är vana med hemma, medan hästarna 5-7 voltar motsols, vilket gör att alla tre har ”springspår” och lite högre fart på Kör.
    Idag är det bara V75-1 som startas med voltstart.


JUL-Uppehåll 2015-2016 [table “29” not found /]