v75_header

Senaste Nytt från V75 Solvalla 30 maj

 • Väderrapport: Det är blåsigt och duggregn som gäller på Solvalla den här eftermiddagen. Jag pratade med några kuskar på stallbacken, som sa att banan var mycket hård och det krävs bra hovar om man ska köra utan skor. Regnet kan tillta och göra underlaget plaskigt och lerigt längre fram.
 • Adrian Kolgjini lämnar intressant information: 10 Archangel Am V75-3, kändes mycket fin i veckans jobb och Lutfi låter mycket nöjd. Det blir ett offensivt upplägg så fort fältet formerat sig. Adrians egen styrning, 8 Quick Fix V75-6, var inte som bäst senast med skor. Nu blir det barfota runt om och full laddning från start. Kommer han till ledningen kör han där så länge lampan lyser. Det är kan ställa till det för favoriten, 4 Jeppas Maxi.
 • 14 Alfas Da Vinci V75-7, har hittat tillbaka till toppformen igen och kändes mycket fin vid sin senaste seger på Charlottenlund.Det blir inga ändrigar, säger en optimistisk Joakim.
 • 12 Sauveur V75-6, känns finfin efter det senaste loppet och kan knappast kännas bättre. Det blir barfota bak idag och med tuff körning i täten kan det räcka, säger Åke Lindblom.
 • 7 Mind Your Face V75-3, har härdats i två stentuffa bronsfinaler i vinter och utvecklats på grund av det. Senaste loppet var ett preparé, men det kan bli vingel från spår sju bakom bilen. Inga ändringar.
 • 10 Delicious U.S. V75-1, är klart uppåt med lopp i kroppen, även om det inte är någon toppform. Idag blir det lättning i balansen, från järn till aluminiumskor runt om, vilket kan vara en riktig extraväxel. Med lite klaff flyger Deicious lågt långt ut i banan över upploppet! 😉
  3 Västerbo Highflyer V75-3, har mött mycket tufft motstånd på slutet och har höjt sig ett snäpp. Idag blir det en mask med helstängda goggles, som hästen har svarat mycket bra på tidigare, säger en harmonisk Daniel Redén.
 • 8 Coldtown V75-3, har formen helt på topp och ska idag gå barfota runt om för första gången på ett tag. Spåret är dock inte det bästa och det kan lätt bli vingel.
  13 Mellby Viking V75-7, kändes ruggigt fin i det senaste jobbet och Timo har nog aldrig känt en häst bättre i jobb tidigare. Hästen känns bättre än när han vann ifjol, säger en mycket optimistisk Timo Nurmos.
 • Peter Untersteiner har haft stor otur i spårlottningen med alla sina hästar idag och det är en låg tränare som uttalar sig. Det blir inga ändringar på några hästar och Peter blir mycket överraskad om någon räcker till seger.
 • 5 D’One V75-1 har provats med jänkarbike för första gången i uppvärmningen. Hon såg mycket fin ut på lugna 1.21/300 och det blir samma sulky i loppet för första gången.
 • Nu tilltar regnet markant och det är bara en tidsfråga innan banan blir plaskig och blöt. Lycka till!
 • Håll till godo! 😉